torstai 6. huhtikuuta 2017

5 kk

Tiistaina olin taas neuvolassa. Tällä kertaa myös isi oli mukana. Sain kaksi piikkiä ja rota-rokotteen suun kautta. Eilen olin kovin väsynyt - varmaankin rokotteista johtuen. Piikit sai kovan itkun aikaan, mutta tissi lohdutti. Neuvolatäti kirjoitti näin neuvolakorttiini: "Suloinen tyttö. Jalat "löytänyt". Hyvin paino noussut."

Paino olikin noussut parissa viikossa n. 500g ja pituuttakin oli tullut 1,5 cm. Eli nyt
paino: 7320 g
pituus: 64 cm
päänympärys: 43 cm.

Hyvin siis maito maistuu! Äiti sanoi, että noin kuukauden syön vielä pelkkää maitoa ja sit saan maistella bataattia, porkkanaa ja muita kaviksia, lihoja ja hedelmiä ja puuroa.

Mä harmaannun! Vai valkoistun?

Isi näytti mulle mallia, kuinka ryömitään.

Mä, isi ja kaveri ja sen isi käytiin kaupassa.

Eiks ois aikas coolit?


Äiti osti mulle pantoja! Olen supersöpö niissä!

Viime sunnuntaina oltiin myös ekaa kertaa vauvauinnissa. Kaikki oli tosi ihmeellistä, mutta tykkäsin. Äiti ja isi harjoitteli sitä, kuinka mua pidetään vedessä ja mä sain uida sekä selälläni että vatsallani. Selälläni ollessa nostin jalat kohti kattoa, myös vedessä!

Nii, ja äiti ja isi päätti etten enää saa nukahtaa illalla ja yöllä tissille. Pahimmillaan heräsin yöllä alle tunnin välein, ku huomasin, ettei tissi ollutkaan enää suussani. Äiti sitten päätti, että nyt nukahdetaan ilman tissiä ja hellästi irrottaa mut tissiltä niin monta kertaa, että nukahdan ilman tissiä. Äiti ja isi ei kuitenkaan halunnut mun antaa itkeä itseäni uneen ja siksipä äiti antaa kyllä tissin suuhun, jos sitä kitisen, mutta irrottaa sitten taas heti kun lopetan imemisen. Tällä tavalla ollaan nyt nukuttu jopa neljän tunnin pätkiä ja ekan "unikouluyön" jälkeen ei oo ollut ollenkaan tunnin pätkiä! Äiti kiittää pidemmpistä unipätkistä. :) Enköhän mä tästä pikkuhiljaa opi nukahtamaan täysin ilman tissiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti